Fašnički vladari u Arena centru

12. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.334 Pregleda

Ovog je vikenda samoborska Fašnička Vlada boravila u “radnom” posjetu zagrebačkom Arena centru nastojeći privoliti što veći broj stanovnika metropole da posjete Slobodnu Fašničku Republiku Samobor od 17. do 28. veljače.

Sraka, Princ, Sudec i Fiškal, u pratnji rasplesanih “kaubojki” i “kockara” iz Plesnog studia Bailatino, znatiželjnom su mnoštvu predstavili bogat i raznovsrtan program 191. Samoborskog fašnika, a usput su brojne maskirane mališane počastili vrućim i neodoljivo slasnim krafnama.

Najmlađi posjetitelj Arena centra istinski su uživali u druženju, plesu i fotografiranju s popularnim fašničkim likovima, a oni odrasliji nisu oklijevali upustiti se u plesne vratolomije potaknuti ritmovima najvećih country uspješnica, ali još i više atraktivnošću Bailatino plesačica.

Sraka je na zagrebačku turneju povela i jednog od svojih brojnih potomaka, koji je posebno animirao svoje vršnjakinje i vršnjake da sudjeluju u programu Dječjeg fašnika.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.