Fašnički poziv ugostiteljima!

10. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.162 Pregleda

I ove godine Turistička zajednica grada Samobora nastavlja s praksom dodjele priznanja „Srakino gnezdo“ za najbolje uređen ugostiteljski objekt. Osim lokala na Fašničkoj putovnici, u osvajanje Srakinog gnezda mogu se uključiti svi koji se do kraja prvog fašničkog vikenda, 19. veljače 2017. godine, prijave za sudjelovanje i u svom lokalu stvore fašnički ugođaj.

Za prijavu je potrebno poslati e-mail sa sljedećim podacima: naziv lokala, ime i prezime, adresa, mobitel i naziv fašničke teme na info@tz-samobor.hr.

Fašnička će komisija obići prijavljene ugostitelje, a ocjenjivat će ih prema nekoliko kriterija: uređenje lokala (maštovitost, odabir teme koja je vezana uz temu fašnika, uložen trud…), je li osoblje maskirano (vezano uz temu uređenja lokala, nose li maske, posebne programe za Fašnik (živa glazba, gosti zabavljači, karaoke, organizirani maskirani ples, nagrađivanje najboljih maski…) te ima li lokal fašničku eno ili gastro ponudu…

Uz priznanje, prvoplasirani ugostiteljski objekt dobit će i prijelaznu nagradu „Srakino gnezdo“, crno bijelu Sraku na postolju koju će moći imati izloženu u svom lokalu do sljedećeg Samoborskog fašnika odnosno do sljedećeg izbora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.