Bogate fašničke nagrade za najbolje maske

8. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.112 Pregleda

Bogat program odvijat će se na “fašničkom divljem zapadu” od 17. do 28. veljače o čemu će više riječi biti na konferenciji za medije u Samoborskoj kleti, sutra u podne. O tome će govoriti samoborski gradonačelnik Krešo Beljak, direktorica Turističke zajednice Samobora Martina Paladina i neizostavni akteri Samoborskog fašnika – Princ Fašnik, prva dama Fašničke Republike Sraka, Sudec i Fiškal.

Dodajmo ovome da će svake večeri za vrijeme održavanja fašničkog programa na Trgu fašničkih velikana birati najbolje i najljepše pojedinačne (s maksimalno dvije osobe), skupne (s tri i više osoba) i obiteljske maske (dva roditelja i najmanje jedno dijete). One najbolje očekuju vrijedne nagrade – od poklon bona Arena centra u vrijednosti od 6 tisuća kuna, pa 8 tisuća kuna na kartici Splitske banke, do vrijednih Idea putovanja.

Izbor najboljih maski bit će oba fašnička petka i nedjelje u 19.30, te fašničkim subotama u dva termina, u 15 i u 19 sati i 30 minuta, a izbor maskiranih obitelji rezerviran je za obje nedjelje u 13 sati, na istom mjestu, središnjem trgu Slobodne Fašničke Republike. Prema odluci službenog Fašničkog žirija, na Pokladni utorak, 28. veljače, bit će proglašene najbolje pojedinačne, skupne i obiteljske maske.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.