Rukometna dominacija u novom Športofonu

1. veljače 2017.
Komentari isključeni
894 Pregleda

Budući da su protekli siječanjski tjedni bili u znaku rukometa i Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj, za novi smo Športofon priredili završni osvrt na nes(p)retan nastup hrvatske reprezentacije na toj svjetskoj smotri i ugostili našeg proslavljenog rukometaša, nekadašnjeg reprezentativca, Igora Kosa (na slici gore).

U nastavku emisije poslušajte kako su protekle prve ovogodišnje pripremne utakmice nekoliko selekcija Nogometnog kluba Samobora, od limača do seniora.

S Matijom Brkljačićem (na gornjoj fotografiji), trenerom seniorske momčadi Košarkaškog kluba Samobor, prokomentirali smo dosadašnji tijek prvenstvene sezone u A2 ligi.

Za kraj Športofona pripremili smo osvrt na izbornu skupštinu Kluba cestovnog i planinskog trčanja, koji ima novog predsjednika, Gorana Lesjaka, a govorimo i o rezultatima ostvarenim na Judo Profectus cupu u Samoboru te državnom prevnstvu u sportskom plesu u Križevcima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.