Vladimir Skendrović – novi predsjednik samoborskog HDZ-a

30. siječnja 2017.
Komentari isključeni
3.131 Pregleda

Jučer je samoborski HDZ, u drugom izbornom krugu, dobio novog čelnog čovjeka, dosadašnjeg dopredsjednika, Vladimira Skendrovića. On je dobio 193 glasa dok je njegov protukandidat, Ivan Kaselj, osvojio 170 glasova članova stranke. Glasovalo se po principu “jedan član – jedan glas”.

Skendrović je rođen u Domaslovcu gdje i živi. Oženjen je i otac troje djece, hrvatski branitelj i član HDZ-a od 1991. godine. Posljednje 3 i pol, obnašajući dužnost dopredsjednika samoborske stranačke organizacije, obogatio se novim spoznajama i iskustvom koji su mu bili motiv da se, nakon ostavke Vjerana Štublina, kandidira za predsjednika.

Vladimir Skendrović stranku će – kaže – voditi na način da spoji mladost i iskustvo, školovane i stručne ljude među kojima su privatni poduzetnici, predstavnici korporativnih tvrtki, doktori znanosti, djelatnici ministarstva, stručnjaci za EU fondove u poljoprivredi, turističkim i komunalnim djelatnostima te marketinški i PR stručnjaci. -To je sve razina koja nam daje vjeru da ćemo za lokalne izbore ponuditi građanima ono što dosad nisu imali – ističe Skendrović i dodaje: Nismo spavali, radili smo u miru Perkovčeve na projektima koji su sada u fazi dvotrećinske pripremljenosti i koji će do lokalnih izbora biti gotovi za prezentaciju građanina Samobora od kojih ćemo tražiti mandat za vođenje našeg grada u sljedeće 4 godine.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.