Mnoštvo streličarskih medalja s turnira u Zaprešiću

30. siječnja 2017.
Komentari isključeni
1.045 Pregleda

S nedjeljnog dvoranskog streličarskog turnira fita 2×18 metara, održanog u Zaprešiću, natjecatelji Streličarskog kluba Samobor donijeli su mnoštvo medalja. U najmlađoj dobnoj kategoriji, djece do 12 godina, Dora Sokolović osvojila je prvo mjesto kod djevojčica u standardnom luku, a u konkurenciji dječaka, Filip Urbanc je bio prvi, a Lovre Koritnik treći. Prva mjesta osvojile su i Talia Valentak i Laura Cimerman u kategoriji složenog luka, Talia u konkurenciji djevojčica do 12, a Laura u dobi do 14 godina. I Luna Pađan osvojila je prvo mjesto u kategoriji zakrivljenog liuka za djevojčice do 12 godina. U seniorskoj kategoriji za složeni luk, Lana Koller Fundelić i Mario Vavro osvojili su druga mjesta u svojim konkurencijama.

Turnir u Zaprešiću bio je ujedno priprema za Prvenstvo Hrvatske, koje će se održati 26. veljače u Varaždinu za seniorske, juniorske i kadetske dobne kategorije te 18. ožujka u Čakovcu, za djecu do 12 i do 14 godina.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.