Dvajst do asa u Celinama

30. siječnja 2017.
Komentari isključeni
1.736 Pregleda

Minule subote u Celinama je održan jubilarni 15. turnir u kartaškoj igri Beli. Natjecalo se 20 ekipa – ljubitelja “bele”, a najuspješniji ove godine bili su Ivica Mihelić Rokso i Danijel Mihalinec, pobijedivši u finalu Renata i Marka Blaževića. Natjecatelji su uživali u dobrom društvu, zabavi, svojim, ali i vještinama suparnika, te sreći koja je često presudna u ovoj kartaškoj igri.

Organizatori turnira bili Mjesni odbor Celine i obrtnik Marijan Blažević – Mančo, koji su i ove godine osigurali vrijedne nagrade za najuspješnije, a sve uz simboličnu kotizaciju, pa je svaki natjecatelj dobio grah i piće.

Cilj ovakvog turnira je u prvom redu druženje, a s obzirom na to da je zanimanje za turnir u beli svake godine sve veće, organizator najavljuje i ljetni turnir, koji bi trebao biti oko Velike Gospe.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.