Košarkaški veterani slavne Barcelone dolaze u Samobor (fotografija preuzeta sa službene web stranice KK Barcelona)

Na ustoličenje Princa stiže i Barca!

26. siječnja 2017.
Komentari isključeni
1.423 Pregleda

Jučer je u konferencijskoj dvorani Samobor Arene održan sastanak organizacijskog odbora velikog sportskog spektakla koji se priprema u vrijeme ovogodišnjeg Samoborskog fašnika.
Radi se, i vrapci već znaju, o gostovanju košarkaških veterana slavne Barcelone u Samoboru koje je predviđeno od 24. do 28. veljače.

Čelni ljudi KK Samobor Branislav Leković, Zdravko Džimbeg i Miro Kelečić otkrili su jučer da su u klubu potpuno spremni priuštiti uglednim gostima nezaboravan doživljaj u Samoboru, a u prijateljskoj utakmici koja će se odigrati 25. veljače od 18 sati neće se olako predati.

Barcini veterani u Samobor stižu 24. veljače oko 18 sati, a odmah po dolasku svečani će im prijem organizirati gradonačelnik Beljak sa suradnicima, te potom i Fašnička Vlada koja im namjerava uručiti VIP Fašničke putovnice.

U subotu 25. veljače od 10 sati košarkaški majstori iz Barcelone organizirat će malu Školu košarke za mlade igrače iz Samobora i okolice u Samobor Areni, a od podneva kreću u posjet tradicijskim obrtima i gradskim znamenitostima u organizaciji Turističke zajednice našeg grada.

Poslijepodne od 18 sati slijedi atraktivna revijalna utakmica veterana Barcelone i KK Samobor uz prigodni zabavni program, a ulaz u dvoranu bit će besplatan.

Nedjelju 26. veljače Barcini košarkaši u najzrelijim godinama provesti će u neformalnom druženju i zabavi s domaćinima uživajući u fašničkim spelancijama, da bi u ponedeljak 27. veljače posjetili i Zagreb gdje će između ostalih znamenitosti razgledati i muzej Dražena Petrovića. Navečer istog dana upriličit će još jedan trening Škole košarke za najmlađe košarkaše u Samoboru.

Inače u udarnoj postavi veterana Barcelone igraju:

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.