Dograđivat će se vrtić u Bregani

26. siječnja 2017.
Komentari isključeni
1.071 Pregleda

Jedan od važnijih gradskih projekata u ovoj godini bit će dogradnja Dječjeg vrtića “Izvor” koji djeluje na više lokacija. Do nedavno je bilo upitno hoće li se dograđivati objekt koji se nalazi u Bregani ili onaj u Samoboru, no u Gradu su procijenili da je veća potreba za dodatnim vrtićkim kapacitetima u Bregani i to zbog toga što dvije odgojne skupine djece u sklopu tog vrtića borave u neadekvatnim prostorijama MUP-a – doznajemo od zamjenice gradonačelnika, Sanje Horvat Iveković koja je istaknula kako u taj prostor u vlasništvu MUP-a Grad ne može ulagati bez određenih dozvola i suglasnosti i zato je najbolje da se dogradi postojeći vrtić u Bregani.

Sada je pred gradskim vlastima da poduzmu potrebne radnje kako bi dogradnja vrtića počela ove godine, jer sredstva u iznosu od 2, 5 milijuna kuna osigurana su u proračunu.

“Kad će radovi početi još je rano govoriti, potrebno je ishoditi sve potrebne dozvole, ali i organizirati rad vrtića za vrijeme trajanja radova” – kaže Sanja Horvat Iveković.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.