Jedno zlato, četiri srebra i dvije bronce za “profectusovce”

24. siječnja 2017.
Komentari isključeni
630 Pregleda

Judo klub Profectus Samobor na “Zagreb Openu 2017” nastupio je s 15 judaša od kojih je sedmero zaslužilo medalje. U uzrastu djece do 12 godina Lena Petrinić je osvojila srebrno odličje, što je uspjelo i Ivanu Lindiću u uzrastu dječaka do 14 godina. Srebrna je u uzrastu mlađih kadetkinja bila Tena Pšeničnjak, a Antonio Hrkec brončani kod mlađih kadeta. U uzrastu kadeta i kadetkinja Marko Škrapec je izborio broncu, Lorena Štengl srebro, a Helena Vuković zlato.

Natjecanje je održano u organizaciji Judo kluba Panda, nastupilo je 470 natjecatelja iz Mađarske, Slovenije, BiH, Austrije, Slovačke, Ukrajine, Srbije i Hrvatske, a budući da je to bio prvi turnir u 2017. godini u kalendaru Hrvatskog judo saveza, za mnoge je klubove poslužio kao pripremni za državna prvenstva koja uskoro slijede.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.