Dođite na predstavljanje Bunkera – samoborskog Centra za mlade

20. siječnja 2017.
Komentari isključeni
1.464 Pregleda

Centar za mlade u Samoboru uskoro otvara svoja vrata. Ovih dana dobio je i ime – Bunker, koje ga povezuje s njegovom adresom na prostoru bivše vojarne Taborec. Prvo javno predstavljanje Bunkera održat će se u utorak, 24. siječnja u 19:00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Samobor.

O važnosti ovog projekta za Grad Samobor govorit će zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, dok će Jelena Vojvoda, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta, unutar kojeg se osniva Centar za mlade, reći više o samim programima, vizualu i ideji budućeg Centra.Početni programi osmišljeni su u suradnji s mladima, nakon provedenih fokus grupa po samoborskim osnovnim i srednjim školama.

Zidovi Bunkera su gotovi, u tijeku je postavljanje scenske rasvjete i opreme, dok će dušu ovom prostoru udahnuti upravo mladi – svojim prijedlozima, idejama i energijom.

Pozivaju se svi mladi, ali i njihovi roditelji, odgajatelji, nastavnici da podrže ovaj projekt svojim prijedlozima i sudjeluju u stvaranju najveselijeg mjesta u Samoboru, ujedno i najvećeg Centra za mlade u Hrvatskoj.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.