Samoborski HDZ bira novog predsjednika

11. siječnja 2017.
Komentari isključeni
1.404 Pregleda

U nedelju 22. siječnja održat će se prijevremeni izbori za novog predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Samobora.

Pravovaljanu kandidaturu istaknulo je 5 kandidata i to Luka Bakić, dr. Igor Bertović, prof. Ivan Kaselj, dipl. ing. Tomislav Muslim i Vladimir Skendrović.

Izbori će se održati po principu “jedan član – jedan glas”, a glasovanje će biti moguće u bivšem restoranu u Bregani, u Društvenom domu Galgovo, te u prostorijama GO HDZ Samobor u Perkovčevoj ulici.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. A vrli samoborski gradonačelnik lupeta da je hrvatska državnost bila veća u šugoslaviji…zbog i najmanje pomisli o hrvatskoj državi ìšlo se na robiju kao na dašnji dan 1972.g. Dr. Franjo Tuđman, Marko Veselica,Šime Đodan, Vlado Gotovac…prvo nam pohvalio Pupavca kao domoljuba, pa narcisa velikosrpske orjentacije Pernara kao političara velike budućnosti…apsolutno izvan vremena na štetu svih Samoboraca…

  2. Kad bi se naveo uzrok prijevremenih izbora vijest bi bila potpuna.

  3. Sjeveronokorejski maniri druga Beljaka…da je živ i Milošević bi mu zavidio…za svaki pogled na tron suspenzija…cijeli dan na poslu primam čestitke…zajebancija od samog jutra….