Od majstora hakla, preko majstora karatea, do majstora skijanja

11. siječnja 2017.
Komentari isključeni
467 Pregleda

Prvi dio novog Športofona protekao je u znaku malog nogometa.

Najprije smo se u razgovoru s direktorom Trofeja grada Samobora, 55. po redu, Draženom Ivančevićem, osvrnuli na ovogodišnji najstariji malonogometni turnir u Hrvatskoj.

Od predsjednika Nogometnog kluba Bregana Gorana Grdinića, doznali smo sve o jednom od najzanimljivijih haklerskih turnira u širem okruženju, natjecanju koje je po 50. put organizirano u Bregani pod imenom “Tri kornera – penal”.

Naša karate legenda Darko Šimunec objasnila nam je kako protječu posljednje pripreme za velebni Grand Prix Croatia – međunarodni turnir koji će se od 13. do 15. siječnja održati u Samoboru.

Na posljetku, osvrnuli smo se i na ovogodišnji Snow Queen Trophy” i sve čari koje su pratile sljemensku Snježnu kraljicu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.