Djeca daraovala djeci svoje igračke

29. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.042 Pregleda

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, ugostilo je proteklih dana mališane iz odgojne skupine Dječjeg vrtića Grigor Vitez iz Perkovčeve ulice. U sjedište samoborskog Crvenog križa dovele su ih odgojiteljice Radojka Tomašković i Nevenka Tončić, a svatko od njih sa sobom je donio je i jednu igračku iz vrtića jer su dogovorno odlučili darovati onu djecu koja se nemaju s čime igrati. Sve igračke prihvatili su ravnateljica i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa, Barbara Kos i dr. Ivica Cvetković s njegovateljicama društva te djecu počastili i zahvalili im na brizi i trudu da ljepše blagdane imaju i oni koji sebi ne mogu priuštiti igračke.

Dio ovih dječjih igračaka već je u rukama mališana iz Samobora i okolice koji su im se jako obradovali, a dio će ih do svojih novih igračaka doći sutra.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.