Centar za mlade uskoro otvara svoja vrata

29. prosinca 2016.
Komentari isključeni
3.170 Pregleda

Radovi na izgradnji Centra za mlade u Samoboru privode se kraju. Centar počinje s radom početkom slijedeće godine.

Nakon dugo čekanja, mladi u Samoboru napokon dobivaju prostor za svoje potrebe.
Građevinski radovi privode se kraju, a u tijeku je završno oblaganje podova i čišćenje unutrašnjosti objekta.

Po završetku „grubih“ radova, slijedi postavljanje opreme potrebne za izvođenje programa, rasvjete, scenske rasvjete i video nadzora.

Paralelno s izvođenjem radova, provode se fokus grupe s mladima koji daju svoje prijedloge za programe koji će se u Centru odvijati.

Centar za mlade zamišljen je kao javno dostupan prostor svim mladim osobama bez ograničenja i naknade čija je svrha kvalitetna organizacija slobodnog vremena, prevencija različitih oblika štetnog ponašanja, učenje, informiranje i priprema za tržište rada. 

U sklopu Centra za mlade postavljeno je i klizalište, koje je već u ovoj sezoni započelo s radom, a svakoga dana okuplja sve veći broj građana, a osobito djece.

Klizalište je otvoreno svakog dana od 9:00 do 22:30 sati, od 18. studenog do 15. veljače. Raspored korištenja klizališta dostupan je na: www.sportski-objekti-samobor.hr.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.