Zimski sportko od 27. prosinca do 13. siječnja

26. prosinca 2016.
Komentari isključeni
2.601 Pregleda

Sutra, u utorak, 27. prosinca započinje i Zimski sportko u našem gradu. Sportske aktivnosti za učenike do 13. siječnja 2017. priredio je Školski športski savez Samobora i Svete Nedelje, a sastoje se u prvom redu od nogometnog turnira za osnovne i srednje škole. Osnovci će se u nogometu natjecati na parketu Osnovne škole Bogumila Tonija, sutra, u srijedu i u četvrtak od 8 do 16 sati, a u petak, 30. prosinca od 8 do 14. Srednjoškolski malonogometni turnir igrat će se u istim terminima u Sportskoj dvorani Samobor.

U novoj godini, 3. siječnja, u “bogumilcu” će biti priređen odbojkaški turnir za mješovite osnovnoškolske ekipe. Natjecanje će se odvijati između 8 i 14 sati.

Natjecanje u badmintonu za djevojčice i dječake iz osnovnih škola održat će se 5. siječnja u dvorani škole Milana Langa u Bregani, između 9 i 13 sati.

Za sve srednjoškolce 3. i 4. siječnja od 9 do 12 sati bit će otvorena vrata Sportske dvorane Samobor za različite sportske aktivnosti. Sportskih će aktivnosti biti i 4. siječnja u dvorani škole Mihalea Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem, od 8 do 13 sati.

Tu je, naravno, i gradsko klizalište na prostoru nekadašnje vojarne gdje će klizanje za školarce od sutra, pa do 13. siječnja 2017. radnim danom biti besplatno između 13 i 14 sati i 30 minuta.

 

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Zašto klizanje samo do 10.01. ? Praznici su do 13.01.!!

    • EDI

      Tako (zasad) stoji na rasporedu koji je objavio Školski sportski savez Samobora i Svete Nedelje na svojoj web stranici. No, budući da su praznici, bar u većini, ako ne i u svim školama do 16.1., kad započinje nastava u drugom polugodištu, provjerit ćemo sutra, kad je radni dan, hoće li zbog toga biti produžetka klizanja.