Polnoćke u samoborskom kraju

23. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.746 Pregleda

Pred nama je badnjak, posljednji dan došašća koji sutra u franjevačkoj crkvi u Samoboru počinje misom zornicom u 6 sati, dok je zornica u župnoj crkvi Svete Anastazije u 6.30.

Mise polnoćke su sutra navečer u svim samoborskim i svetonedeljskim župama u ponoć, ali ima i onih koje će biti ranije. To su dvije dječje polnoćke, u 17 sati kod samoborskih franjevaca, a u 20 u samoborskoj župnoj crkvi. Još jedna polnoćka za mlade bit će u crkvi svete Anastazije u 22 sata, zatim polnoćka u kapelici časnih sestara u Gajevoj ulici u 21 sat te u isto vrijeme polnoćka na Gradišću, u kapelici svetog Filipa i Jakoba. Ponoćna sveta misa, prema tradiciji, služit će se u 24 sata i u kapeli svetoga Jurja na Anindolu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.