Sportski plesači Paula Hude i Balint Mate Temesvari obranili sve titule

21. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.027 Pregleda

Prošle nedjelje u hotelu Westin u Zagrebu održano je posljednje ovogodišnje natjecanje u sportskom plesu – Bolero Dance Festival, kao i Prvenstvo Grada Zagreba, na kojemu su Samoborka Paula Hude i Balint Mate Temesvari obranili sve tri titule i ponovno postali prvaci u standardnim i latinskoameričkim plesovima, te kombinaciji 10 plesova. Time su uspješno završili svoje trogodišnje nastupe u kategoriji starije mladeži, okitili se brojnim medaljama i bili višestruki viceprvaci, kao i prvaci Hrvatske u pojedinim plesnim disciplinama.

Hrvatsku su u protekle tri godine predstavljali na 6 europskih i 7 svjetskih prvenstava. Ove su godine ostvarili i svoje najbolje plasmane u starijoj mladeži – 21. mjesto na svjetskom prvenstvu u 10 plesova u Rigi te 10. mjesto na europskom prvenstvu u kombinaciji 10 plesova.

Sljedeće godine prelaze u starosni razred odraslih gdje ih čekaju parovi najjače plesne kategorije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.