Karatašice s Anom Lenard proglašene najboljom ekipom Hrvatske u ovoj godini

21. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.583 Pregleda

Sinoć je u zagrebačkom hotelu Westin održana svečanost proglašenja najboljih sportaša Hrvatske u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora. U konkurenciji ženskih ekipa najboljom je za 2016.godinu proglašena karate reprezentacija koja je u svibnju ove godine osvojila naslov viceprvakinja Europe.

Najbolja samoborska sportašica Ana Lenard, članica Karate Kluba Samobor, sa svojim kolegicama Anamarijom Bujas Čelan, Azrom Saleš i Ivonom Tubić, ponovno se popela na najviše postolje u obitelji hrvatskog sporta. Ovakvim uspjehom i velikim priznanjem odana je počast i Ani Lenard i karate sportu, ali i Karate klubu Samobor i samoborskom sportu općenito.

Darko Šimunec

Povodom velikog priznanja Ani Lenard i kolegicama iz reprezentacije čestitku je u ime Samoborskog sportskog saveza uputila tajnica Marijana Radek a u tekstu piše:

Draga naša Ana

izuzetna nam je čast uputiti tebi i tvojoj ekipi iz hrvatske karate reprezentacije najiskrenije čestitke na osvajanju titule najuspješnije ženske sportske ekipe u Hrvatskoj u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. Ponovo svojim rezultatima potvrđuješ da si vrhunska sportašica koja promovira ime Samobora i naše države na najbolji mogući način. Ovim putem čestitamo i zahvaljujemo vodstvu Karate kluba Samobor kao i treneru kluba jer zajedničkim radom svih Vas ostvaruju se ovako značajni i prelijepi rezultati. Tvoj stožer u klubu je uvijek bio motor pokretač za stvaranje vrhunskih sportskih rezultata, a sigurna sam da će tako ostati i u budućnosti. Na kraju, još jednom čestitke i tvojim kolegicama iz Hrvatske karate reprezentacije (Anamarija Čelan Bujas, Azra Seleš i Ivona Tubić) kao i izborniku koji su mudrim vođenjem čelnika saveza uspjeli doseći ovakve vrhunske rezultate u karate sportu. Ovu čestitku primite u ime Predsjednika i Izvršnog odbora Samoborskog sportskog saveza te u moje ime osobno. Uz sportski pozdrav,
Marijana Radek
Tajnica

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Bravo i čestitam, naravno puno uspjeha i u budućnosti želim.