Prvo mjesto mlađim juniorkama, Rebecci Kendi i Mariji Sari Mihelić

19. prosinca 2016.
Komentari isključeni
2.071 Pregleda

Tradicionalni međunarodni božićni turnir u ženskoj sportskoj gimnastici u organizaciji Gimnastičkog kluba Samobor bio je najbrojniji dosad. Odazvalo mu se 15 gimnastičkih klubova s više od 200 gimnastičarki iz 3 države, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Natjecanje se cijele subote odvijalo u velikoj sportskoj dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija, a organizatori iz samoborskog kluba pobrinuli su se, kao i uvijek dosad, da svi natjecatelji iz Samobora ponesu bar poneko priznanje za svoje sudjelovanje i božićni dar. Najboljima su, dakako, pripale medalje, a ozračje cijelog turnira bilo je opušteno i revijalno, osim na četiri gimnastičke sprave, ručama, gredi, tlu i preskoku, na kojima žara borbe, želje i htijenja za što uspješnijom vježbom nije nedostajalo.

Od rezultata samoborskih natjecateljica izdvajamo prvo mjesto mlađih juniorki B u sastavu Sara Kormoš, Helena Kirschenheuter, Dolores Šagud, Dora Jurković i Maja Lehpamer, te prvo mjesto pojedinačno kod mlađih kadetkinja Rebecce Kende i Marije Sare Mihelić među seniorkama. Drugo mjesto u B programu osvojile su kadetkinje u sastavu Leona Majcenović, Tara Bartaković i Barbara Jelić kao ekipa, a pojedinačno Sara Kormoš kod mlađih juniorki i Ema Mihelić u kategoriji juniorki.

U C programu ostvarena su 3 treća mjesta. To je pošlo za rukom prvoj ekipi mlađih kadetkinja u sastavu Mia Bajan, Jelena Kruhan, Elena Vlahović i Marta Jelić, te pojedinačno kadetkinji Leire Golubić, a ekipno još i juniorkama Tamari Regović, Eni Bašić, Patriciji Kovač i Karli Škvorc.

Pete su u C programu bile mlađe juniorke Ema Kristina Šprljan, Lorena Mihok, Petra Frankić, Ema Babić i Laura Petrović, a sedmo mjesto zauzela je druga ekipa mlađih kadetkinja Lora Jaklenec, Lucija Mučnjak, Korina Petrović i Eva Prčić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.