Najnovije

Studenti nagrađuju najbolja hrvatska poduzeća

14. prosinca 2016.
Komentari isključeni
790 Pregleda

Zlatni indeks je jedinstveni projekt Starter tima udruge eSTUDENT u kojem se nagrađuju poduzeća koja su pridonijela razvoju studentske zajednice u protekloj godini. Dodjela nagrada najboljim poduzećima održat će se u ožujku 2017. godine u Zagrebu. Studentski zborovi i studentske udruge ocjenjuju poduzeća, a glavni cilj projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.

Zlatni indeks je projekt u kojemu su poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata nagrađena jedinstvenom nagradom na području Republike Hrvatske, ali i šire. Odluku o tome koja će poduzeća biti nagrađena “Zlatnim indeksom” donosi Povjerenstvo koje je sastavljeno od predstavnika studentskih udruga ili zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj, a prijave su otvorene  do 13. siječnja 2017. godine. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te najbolji imidž. Kako bi nagrade bile što pravednije dodijeljene, svaka kategorija ima dva dobitnika, jedno malo ili srednje poduzeće i jedno veliko poduzeće. Proglašenje dobitnika i dodjeljivanje nagrada odvija se na završnoj svečanoj ceremoniji, na kojoj osim toga svi ostali sudionici dobivaju priznanje „Prijatelji studenata“.

Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji tima Starter čija je svrhapovezivanje studenata i poslodavaca. Sve informacije o Zlatnom indeksu, ali i ostalim projektima u organizaciji Startera možete pronaći na našoj Facebook stranici i webu udruge.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.