Najnovije

Sa Sljemena na nogometne, gimnastičke, hokejaške i rukometne terene

14. prosinca 2016.
Komentari isključeni
842 Pregleda

Prva tema našeg novog Športofona bile su aktualnosti sa Sljemena gdje je već uvelike odmaknula priprema skijaške staze za nove četiri slalomske vožnje, po dvije ženske i muške u programu Snježne kraljice u 50. godini Svjetskog skijaškog kupa. O stanju na Crvenog spustu izvijestio nas je naš sugrađanin Reno Fleiss (na slici gore), član Organizacijskog odbora ovog velikog skijaškog natjecanja kojemu je domaćin Grad Zagreb.

2-1024-x-768

Direktor malonogometnog turnira Trofej grada Samobora, u organizaciji Nogometnog kluba Samobor, Dražen Ivančević, izvijestio nas je o posljednjim pripremama za početak 55. izdanja ovog najstarijeg haklerskog nadmetanja u državi.

4-1024-x-683

Od trenerice u Gimnastičkom klubu Samobor, Martine Bublić, saznali smo sve o velikom međunarodnom božićnom turniru koji će u subotu, 17. prosinca, u velikoj dvorani škole Bogumila Tonija, u organizaciji samoborskih gimnastičarki, okupiti oko 220 natjecateljica iz 15 klubova.

3-1024-x-768

S Darkom Štukom, trenerom u Ženskom rukometnom klubu Samobor, osvrnuli smo se na netom okončanu polusezonu u Drugoj hrvatskoj ligi za rukometašice – zapadna skupina i čuli sve o klupskim planovima za nastavak sezone sredinom veljače.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.