U Svetoj Nedelji počela isplata božićnica

12. prosinca 2016.
Komentari isključeni
919 Pregleda

Danas počinje isplata božićnica umirovljenicima i nezaposlenima s područja Svete Nedelje. Pravo na božićnicu od 150 kuna imaju umirovljenici s mirovinom do 2501 kune, što moraju dokazati zadnjim odreskom od mirovine, a nezaposleni kao dokaz prilikom preuzimanja božićnice trebaju predočiti potvrdu sa Zavoda za zapošljavanje. Isplata božićnica obavlja se svakim radnim danom, od 9 do 15 sati, sve do 30. prosinca, u zgradi “stare pošte” u Svetoj Nedelji, Ulica Marijana Stilinovića 7.

Podsjećamo da samoborski umirovljenici po svoje božićnice, u iznosu od 200 do 500 kuna, ovisno o visini mirovine, koja ne smije prelaziti 2000 kuna, mogu doći u poslovnicu FINE do 19. prosinca. Svi koji se još nisu upisali u registar umirovljenika, ostvariti će pravo na božićnicu ako popune obrazac za prijavu u evidenciju umirovljenika te ga zajedeno s potrebnom dokumentacijom predaju na porti zgrade Gradske uprava na Trgu kralja Tomislava. To mogu učiniti svakog radnog dana od 8 do 14:30 sati sve do 31. prosinca. Njima će božićnice biti isplaćene u drugoj polovici siječnja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.