To je TO – plesna scena na ulici

12. prosinca 2016.
Komentari isključeni
824 Pregleda

Šetači koji su jučer u predvečerje prolazili Kleščićevom ulicom i sami su sudjelovali u novom projektu Plesne udruge Trupe TO, koji je premijerno prikazan na šetnici prema Trgu. Kamera, koja je bilježila svaki prolazak šetača, pokretala je video scene suvremenog plesnog izričaja koje je grupa snimila u obliku kratkih video minijatura, a projicirale su se na pročelju zgrade preko puta Gradne oko kućnog broja 5.

Plesne scene naziva Elementi plesa, Lica, Intimno, Solo, Kabanice, Fragmenti prošlosti i Iznenađenje osmislile su same članice, a projekt potpisuju autorica Iva Pavičić te snimatelj i montažer Mario Papić, dok se elektronikom bavio Ivan Pavlinušić, a kostimografijom Petra Kursar i Trupa TO.

2-1024-x-659

Projekt je realiziran uz financijsku potporu Grada Samobora i uz podršku Turističke zajednice grada Samobora, Pučkog otvorenog učilišta Samobor i samoborskog Komunalca.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.