Božićnim igrama Sakure završile natjecateljsku sezonu

12. prosinca 2016.
Komentari isključeni
823 Pregleda

Veselo i živo protekle subote bilo je na Božićnim igrama svetonedeljskih Sakura u školsko-sportskoj dvorani Područne škole Rakitje. To im je bilo zadnje natjecanje u ovoj godini, a djevojčice i dječaci JK Sakura natjecali su se u kategorijama od U8 do U14. Zadatak im je bio odraditi tri igre: „Povuci – potegni“, „Tko jači – taj kvači“ i „Borim se jako – vidi kako“.

Najboljim natjecateljima proglašeni su Ana Ugarković U12 i Matej Dutković U12. Treneri su svakom natjecatelju za uspomenu podijelili majice sa maskotom Kluba. Na kraju natjecanja pjesmom su sretan rođendan poželjeli Dei Vojvodić koja je na svoj dan osvojila i zlatnu medalju.

Božićnim igrama su nazočili i dogradonačelnici Svete Nedelje, Damir Halužan i Ivica Pavlić, koji je otvorio igre.

Iz Judo kluba Sakura zahvaljuju pokroviteljima gradu Sveta Nedelja i Sportskoj zajednici grada Sveta Nedelja, medijskim pokroviteljima Radiju Samobor i Radiju Sveta Nedelja te Svenkomu d.o.o., Idea studiju, Timelineu, Cateringu LTC i svim roditeljima.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.