Najnovije

U Svetoj Nedelji božićnice za umirovljenike i nezaposlene

7. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.313 Pregleda

I Grad Sveta Nedelja ove godine isplaćuje božićnice umirovljenicima, ali i nezaposlenim osobama sa svog područja. Naknada u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, u iznosu od 150 kuna, dodjeljuje se temeljem prijavljenog prebivališta na području Svete Nedelje, prema visini mirovine koja bez dodataka ne prelazi iznos od 2.501 kune što se dokazuje odreskom mirovine za listopad ove godine ili drugim odgovarajućim dokumentom kojim se to može potvrditi. Nezaposleni, pak, moraju donijeti potvrdu o svojoj nezaposlenosti od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isplata će se obavljati radnim danom u zgradi “stare pošte” u Svetoj Nedelji, Ulica Marijana Stilinovića 7, počevši od ponedjeljka, 12. prosinca, pa do petka 30. prosinca od 9 do 15 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.