Najnovije

O malim nogometašima i velikim sportskim srcima

7. prosinca 2016.
Komentari isključeni
879 Pregleda

Prvi gost našeg ovotjednog Športofona bio je voditelj Omladinske škole Nogometnog kluba Samobor Damir Kovačić s kojim smo razgovarali o netom završenoj sezoni mlađih uzrasnih kategorija samoborskih nogometaša.

SONY DSC

U razgovoru sa Željkom Oreškim, predsjednikom Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, osvrnuli smo se na treću po redu akciju Velika srca trče koja je u pružanju pomoći djeci bez roditeljske skrbi okupila ove godine rekordan broj sudionika i uz njihovu pomoć i pomoć pokrovitelja i sponzora akcije ostvarila odličan priljev novca za mališane u potrebi.

3-1024-x-659

Tajnica Samoborskog športskog saveza Marijana Radek najavila je novu sportsko-humanitarnu akciju pod nazivom Sportsko srce Samobora u kojoj će samoborski sportaši u predblagdanskim danima prikupljati pomoć za socijalno ugrožene obitelji.

Uz ove sportske razgovore, poslušajte i novosti iz rukometnog i malonogometnog svijeta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.