Najnovije

U Svetoj Nedelji potpisani ugovori sa stipendistima

5. prosinca 2016.
Komentari isključeni
717 Pregleda

U Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje danas je održano svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2016./2017. Stipendiste su primili gradonačelnik, Drago Prahin i njegov zamjenik Damir Halužan.

Ukupno su učenicima i studentima dodijeljene 4 vrste stipendija i to 5 učenicima deficitarnih zanimanja, te 5 stipendija učenicima srednjih škola na osnovu kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju u iznosu od 600 kuna mjesečno.

Studentima je dodijeljeno 25 stipendija na osnovu kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju, te 5 stipendija na osnovu kriterija uspjeha u školovanju. Studentske stipendije iznose 900 kuna mjesečno.

Svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin i njegov zamjenik Damir Halužan čestitali su svim stipendistima te im poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju. Također su najavili i pozitivne promjene koje očekuju školski sustav u Svetoj Nedelji, a radi se o Područnoj školi Rakitje koja će uskoro postati samostalna osmogodišnja škola, te formiranje srednje škole s nekoliko smjerova u Strmcu.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.