Novi samoborski Judo klub Okami predstavio svoj rad

5. prosinca 2016.
Komentari isključeni
2.471 Pregleda

Novi samoborski Judo klub Okami otvorio je svoja vrata, u subotu, 3.12. Judo klub Okami djeluje od listopada ove godine, a svoje prvo predstavljanje javnosti i sportašima započeli su nastupom demo tima koji je prezentirao osnove judo vještina na oduševljenje publike, a dobra atmosfera se nastavila tijekom cijelog dana kako su pristizali posjetitelji, oni koji će svoje prve poteze tek naučiti te oni koji se vraćaju judu.

jk-okami-2-757-x-512

Predsjednik JK Okami i pomoćnik trenera, Dubravko Šlatka, predstavio je klub i kako je osmišljen rad i briga za judaše dok se glavni trener te podpredsjednik kluba Andrija Lisjak, ujedno i višestruki osvajač brojnih judaških odličja, u emotivnom trenutku početka rada kluba, zahvalio svom treneru Nikoli Bučanu kojeg smatra doajenom samoborskog juda.

jk-okami-4-757-x-511

Zahvalili su se sponzorima koji su pomogli da svaki detalj bude kako su planirali i da novo upisani članovi prime zaista vrijedne poklone. Posebno veliko hvala ide Nenadu Šančiću iz TNT-a na suradnji i ustupanju prostora te zajedničkim naporima da se ova priča ostvari te hrvačkom klubu Metalac koji je omekšao 70 kvadrata tatamija ustupanjem podloge za vježbanje.

Na događanju su svoju podršku došli dati sportaši, judaši te ujedno i vodstvo Judo kluba Profectus poželjevši novom klubu sreću u radu te pružiti ruku suradnje s ciljem osnaživanja juda u našem gradu i šire.

jk-okami-1-757-x-511

Okami na japanskom znači vuk stoga vas vukovi pozivaju da im se pridružite. Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i subotom. Već u utorak, na prvi trening u 18:30 dolazi sv. Nikola koji će se okušati u judo igrama s najmlađim članovima Judo kluba Okami, sekcijom vučića.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.