300 poklon paketa Svetog Nikole

5. prosinca 2016.
Komentari isključeni
870 Pregleda

U organizaciji Turističke zajednice grada Svete Nedelje, minule subote u 16 i 18 sati u Sportskoj dvorani pri Područnoj školi Rakitje održana je tradicionalna dječja priredba “Sveti Nikola” na kojoj je podijeljen rekordan broj darova, ukupno 297.

Priredbu su otvorili veseli i raspjevani članovi Dječjeg zbora Strmečki mališani i to pjesmama “Blistaj, blistaj zvijezdo mala” i “Dođi Sveti Nikola”. Nakon Strmečkih mališana i ove je godine Plesni klub Balans kreativnom i atraktivnom glumačko-plesnom koreografijom i kostimografijom oduševio brojnu djecu i roditelje izvedbom predstave iz popularnog animiranog filma “Maša i prijatelji”.

Svetonedeljska turistička zajednica zahvaljuje svima koji su sudjelovali u realizaciji ove priredbe, posebno roditeljima i djeci koji svake godine u velikom broju posjećuju manifestaciju, čiji su pokrovitelji Svenkom i Grad Sveta Nedelja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.