Velika srca u nedjelju ponovno trče

2. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.191 Pregleda

Samoborci će i ove godine pokazati kako imaju veliko srce, u nedjelju na humanitarnoj akciji “Velika srca trče” koja se održava sa startom u 10 sati kod Samoborskog muzeja. Već treću godinu uzastopno Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor organizira ovu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge “Nova budućnost”. U tome im svesrdno pomažu pokrovitelji manifestacije, Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja i Hrvatska udruga kontrolora letenja.

3

Svaki od sudionika akcije “Velika srca trče” svojim će prilogom kod prijave, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će pridonijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro račun udruge.

4

Od 10 do 14 sati zbrajat će se krugovi istrčani na stazi dugačkoj jedan kilometar. Za utrku se preko stotinke.hr prijavilo već 200-tinjak trkača koji su navikli na ovakve akcije, a i svi samoborski sportaši, a posebno zaljubljenici u trčanje i svi ljudi velika srca pozvani su da im se pridruže akciji u što većem broju. Nizanju krugova kojima se prikupljaju kune za “Novu budućnost” mogu se i kolektivno pridružiti sportski klubovi, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti na ovoj humanitarnoj utrci. Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu.

5

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene od 9 sati kod Samoborskog muzeja, a start će biti u 10. Trči se prema Vugrinščaku i natrag. Kraj manifestacije je planiran za 14 sati, a u 4 sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika.

6

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.