Sve o poreznim novostima na jednom mjestu

2. prosinca 2016.
Komentari isključeni
1.352 Pregleda

U organizaciji Resso d.o.o. knjigovodstvenog servisa i RRIF konzaltinga jučer je u Galeriji Prica održan seminar na temu Računovodstvene i porezne aktualnosti za 2016. i novosti za 2017. godinu. U punoj dvorani poduzetnici i knjigovođe pobliže su upoznati s novom poreznom reformom, a težište predavanja odnosilo se na promjene u obračunu plaća i dohodaka, te promjene u porezu na dobit.

2-1024-x-768

Predavačice RRIF-a Lucija Turković-Jarža i Ljerka Markota iscrpno su obrazložile promjene koje nas očekuju od nove godine, a u stanci i na kraju predavanja odgovorile su na niz pitanja koje muče knjigovođe u praksi. U ugodnom druženju za vrijeme pauze, uz kavu i kolače, knjigovođe su razmjenile iskustva te pohvalile organizaciju seminara.

4-1024-x-768

Resso d.o.o. nastavlja s praksom suradnje s RRIF-om i najavljuju nove seminare u Samoboru u skoroj budućnosti.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.