Samobor je lepi varoš – Bregana (druga priča)

23. studenoga 2016.
Komentari isključeni
1.942 Pregleda

U nastavku obilaska Mjesnog odbora Bregana, najvećeg u gradu, provjerili smo s Lanom Novosel iz samoborskog Komunalca i Sinišom Pavešićem, predstavnikom stanara zgrade u Gajevoj 5 u Bregani, kako funkcionira pilot projekt odvojenog prikupljanja otpada u jednoj stambenoj zgradi.

3-1024-x-768

S doajenkom samoborskog pekarstva, vlasnicom Pekarnica Zemljič, Renatom Kruhan, porazgovarali smo o pekarstvu, obrtništvu i svakodnevnom životu u Bregani jer ona spada u jedan od njezinih zaštitnih znakova.

2-1024-x-768

Na kraju emisije posvetili smo se rekreaciji, pa smo ugostili Josipa Sirovicu koji nam je ispričao kako djeluje Street Workout park u Bregani, dok nam je Davor Tepšić otkrio što sve Bregančanima, Samoborcima i Zagrepčanima nudi udruga B.E.K.S. (Breganska Edukativna Kulturna Scena).

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.