¯

Na temeljima povijest gradi se nova budućnost

17. studenoga 2016.
Komentari isključeni
769 Pregleda

Osnovna škola Milana Langa iz Bregane danas je sudjelovala u 7. satu povijesti iz Vukovara na temu “25 godina bitke za Vukovar – na temeljima povijesti mi gradimo novu budućnost” koji se održavao putem videokonferencije. Ukupno 22 škole sudjelovale su u ovom odličnom projektu u koji je škola iz Bregane uključena od samih početaka.

ê

U uvodnom dijelu sve nazočne pozdravili su iz škole domaćina – Osnovne škole Dragutina Tadijanovića iz Vukovara, a potom se video-linkom javila i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović.

.

Škola Milana Langa bila je 15. u predstavljanju. Najprije je sve sudionike pozdravio ravnatelj Igor Matijašić, a potom su učenice osmih razreda Lorena Crk i Katja Krušlin pročitale svoje literarne radove. Videokonferenciji su prisustvovali osmaši te učiteljica povijesti i geografije Sanja Rapljenović.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.