Sa sportskog plesnog spektakla do teniskih i nogometnih terena

16. studenoga 2016.
Komentari isključeni
1.070 Pregleda

Tradicionalni sportski plesni spektakl, koji će se u nedjelju,  20. studenog, održati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, i na kojemu će sudjelovati stotinjak sportskih plesnih parova iz cijele Hrvatske, te nekolicina stranih parova iz BiH, Slovenije i Italije, bio je prva tema Športofona. Manifestaciju nam je približio sportski plesni mag, naš sugrađanin Nicolas Quesnoit. S njim smo popričali i o drugim temama, od prvih plesnih koraka do Plesa sa zvijezdama.

nikola-basic-1024-x-575

Dio Športofona posvetili smo i mladom samoborskom teniskom asu Nikoli Bašiću, koji je postao svojevrsni juniorski prvak Hrvatske, odnosno osvajač teniskog masters turnira za tenisače do 15 godina, održanog u Zagrebu.

matej-ivkovcic-1024-x-768

U ovoj emisiji naš gost je bio i standardni prvotimac Nogometnog kluba Samobor Matej Ivkovčić, ujedno i repereznativac Nogometnog središta Zagreb. Približio nam jke aktualnosti u svom matičnom klubu i govorio o svojoj sportskoj karijeri.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.