Bridž za Martinje

12. studenoga 2016.
Komentari isključeni
895 Pregleda

Tradicionalni bridž turnir u povodu Martinja, organizirao je jučer, na samo Martinje, Športski bridž klub Samobor u svom sjedištu u Restoranu Samoborska oštarija. U konkurenciji 14 parova, prva 3 mjesta osvojili su gosti iz Zagreba, a uz čestitke im je pehare, medalje i novčane nagrade uručio predsjednik kluba Ivo Gluščić. Prvo mjesto zauzeo je par Vuković-Lamza, drugo Petković-Raguž, a treće par Pravdić-Muštra.

Športski bridž klub Samobor nastavlja sa svojim redovitim turnirima petkom u 18.30 u Samoborskim oštarijama i poziva sve zainteresirane bridžiste ili one koji to žele postati da im se pridruže. Športski bridž klub Samobor planira i nadalje organizirati napredne tečajeve te tečaj za početnike, ovisno o interesu, a sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

Diana Koller

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.