Spektar samoborskih sportskih rezultata

9. studenoga 2016.
Komentari isključeni
755 Pregleda

Ovotjedni Športofon otvorili smo košarkom i razgovorom s trenerom seniorske momčadi Košarkaškog kluba Samobor Matijom Brkljačićem. S njim smo prokomentirali dosadašnje rezultate samoborskih košarkaša nakon 6 odigranjih kola u A2 ligi.

Uz košarku, osvrnuli smo se na naše nogometaše Mateja Ivkovčića i Nikicu Brujića u svjetlu njihova doprinosa osvajanju prvog mjesta reprezetnacije Nogometnog središta Zagreb u skupini 8 na kvalifikacijskom turniru Kupa regija UEFE, odigranom u Mađarskoj.

Popratili smo i trčanje, odnosno “Zagrebački noćni cener”, spektakularnu utrku na 10 kilometara kroz metropolu.

Najavili smo i međunarodni karate turnir “Zagreb karate fest” i dotaknuli se uspjeha samoborskih gimnastičarki na državnom prvenstvu, a emisiju smo završili s presjekom prvenstvenih nogometnih natjecanja i viješću o sudjelovanju samoborskih rekreativki na Hrvatskom festivalu sportske rekreacije u Vukovaru.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.