Prva i druga mjesta za samoborske borce

8. studenoga 2016.
Komentari isključeni
837 Pregleda

Na ovogodišnjem Honkyokushin Openu održanom u subotu, među natjecateljima iz Grčke, Rumunjske, Mađarske, BiH i Srbije, nastupili su i članovi Hrvatskog kyokushinkai saveza karatea s punim kontaktom: Jan Peranić (Budo Ryu Zaprešić), Dora Mlinarić (Domenica Sveta Nedelja) te Tin Janko Stanić, Luka Sekelj i Lovro Mihelić (Fortis Samobor).

Svi naši natjecatelji nastupili su u katama. Tin Janko Stanić osvojio je prvo mjesto, a Jan Peranić drugo u starijim juniorima. Dora Mlinarić bila je prva među seniorkama, a u istoj kategoriji kod muških drugo je mjesto dohvatio Lovro Mihelić.

Tin Janko i Luka nastupili su i u borbama gdje je Tin Janko osvojio 2. mjesto u starijim juniorima -75kg, a Luka 1. mjesto u seniorima U-22 u kategoriji -80kg.

Među našim natjecateljima bio je i Tomislav Božić iz Fortisa koji radi visoke temperature uoči turnira nije nastupio, pa je sa žaljenjem natjecanje pratio s tribina.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.