“Na komadiću Europe” u Samoboru

7. studenoga 2016.
Komentari isključeni
996 Pregleda

Željko Pervan majstor  improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice, ponovo gostuje u Samoboru i to u srijedu 9. studenog od 20 sati na “daskama” kino dvorane Pučkog otvorenog učilišta.

Izvest će svoju novu, dorađenu predstavu “Na komadiću Europe” s kojom je do suza nasmijao brojne gledatelje diljem Hrvatske i Slovenije. Podsjetimo da su ulaznice prilikom lanjskog Pervanovog gostovanja u našem gradu bile rasprodane tjedan dana prije predstave, a i sada idu odlično, pa požurite dok ih još ima.

Cijena im je 60 kuna, a možete ih kupiti na blagajni POU Samobor.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. Avatar

    Tak bi rado išao na predstavu ali bojim se da bi se komedijaš mogao očešati o našeg vrlog gradonačelnika i njegovu partiju, i da onda ne bum cijelu noć oka stisnuo…i to sad kad je oformljeno društvo za zaštitu lika i djela našeg dičnog gradonačelnika, …kad su zadaci podjeljeni i drugovi raspoređeni…