Traži se službeni naziv za trg kod pošte!

5. studenoga 2016.
Komentari isključeni
1.430 Pregleda

Novi trg kod pošte tj. prostor omeđen zgradom Pošte, tržnicom i ulicom Josipa Milakovića, uskoro bi trebao dobiti i službeni naziv. Naime, Savjet mladih grada Samobora je Gradskom vijeću predložilo da se taj prostor nazove “Trg mladih”, a kako je javno savjetovanje u tijeku građani mogu predložiti svoj naziv novog trga ili podržati predloženi.

Prijedlozi i komentari šalju se putem obrasca , koji se može preuzeti na službenoj web stranici grada Samobora, na e- mail adresu ana.huljev@samobor.hr. U predmetu poruke trebate navesti “Javno savjetovanje”, a po njegovom završetku sva pristigla mišljenja bit će dostupna na internetskoj stranici Grada Samobora. Prijedlozi se primaju do 25. studenog.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

 1. Avatar

  trg druga Pajsera

 2. Avatar

  Svi velikani u Samoboru su dobili imena ulica parkova šetnica.Trg kod pošte trebao bi se zvati po mom skromnom mišljenju TRG HRVATSKIH BRANITELJA.

 3. Avatar

  Cvjetni trg !?

 4. Avatar

  Pinto – ti si jedan običan kreten.
  Ak nemaš niš pametno za reči onda šuti – buš pametniji.

 5. Avatar

  Pinto je uvijek duhovit…