Blagdan Svih svetih – slavimo vječni život

1. studenoga 2016.
Komentari isključeni
924 Pregleda

Blagdan je Svih svetih. Na današnji se dan slavi vječni život te se prisjećamo naših najmilijih koji više nisu među nama, a groblja i posljednja počivališta postaju mjesta naše zahvale.

groblje-2

Mnogi su već proteklih dana položili cvijeće i upalili svijeće za svoje pokojne, a mnogi će se prema grobljima uputiti tijekom današnjeg dana i sutra na Dušni dan.

U središtu Samobora na snazi je privremena regulacija prometa. Onemogućeno je prometovanje Ulicom Svete Ane od raskrižja s Trgom kralja Tomislava do raskrižja s ulicom Franza Liszta i tako će biti do 19 sati. Uz to jednosmjerne su postale sljedeće ulice: Josipa Herovića, Milana Bogdanovića, Ivana Hoića, Jurja Kocijanića, Alojzija Stepinca, Vjekoslava Noršića, Ivana Trnskog, Lešće i Franza Liszta. Mole se građani da se pridržavaju privremene regulacije prometa.

zabrana

Autobusi Samoborčeka na liniji Samobor – Otruševec – Vrhovčak danas voze znatno češće. Prvi jutarnji bus iz Samobora prema Otruševcu krenuo je u 7 sati, a do 17 sati vozi svaki puni sat. Zadnji polazak bit će u 18.30. I u povratku autobusi voze svakih sat vremena, ali na pola sata, počevši od 9.30, pa do 17.30, sa zadnjim polaskom iz Vrhovčaka prema Samoboru u 19 sati.

autobusni kolodvor (1024 x 765)

Ne zaboravite da na ostalim linijama autobusi Samoborčeka i Autoturista danas voze prema nedjeljnom rasporedu vožnje.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.