Mlađi kadeti Mladosti bez poraza

18. listopada 2016.
Komentari isključeni
905 Pregleda

U vikendu iza nas kadeti Rukometnog kluba Mladost ’09 gostovali su kod ekipe Ogulina, gdje su doživjeli poraz. Bila je to teška gostujuća utakmica, obilježena grubom, čvrstom igrom domaćina, te nedostatkom dijela pogona kadetskog sastava “mladostaša”.

Mlađim kadetima je vikend prošao puno bolje. Iako su znali da dolazi čvrst protivnik iz Zagreba (Libra tehničar) koji je dosad, uz “mladostaše” bila jedina neporažena ekipa, Samoborci su pokazali čvrst karakter, te odličnom igrom i obranom ostvarili pobjedu i tako ostali jedina neporažena ekipa u dosadašnjem natjecanju. Trenutno zauzimaju prvo mjesto s maksimalnih 8 bodova.

U idućem kolu naši kadeti na domaćem terenu očekuju goste iz Siska, a mlađi kadeti putuju u goste ekipi Zagorca iz Krapine.

Hrvoje Trošelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.