Samobor okuplja najbolje hrvatske streličare

30. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.076 Pregleda

Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu, vanjsko metno kolo, za 2016. godinu, održat će se sutra, u nedjelju, 31. srpnja, na terenu Nogometnog kluba Samobor. Ovaj turnir u organizaciji Streličarskog kluba Samobor, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog streličarskog saveza počinje u 10 sati. Sastoji se od jutarnjeg kvalifikacijskog, a potom i eliminacijskog te finalnog dijela, koji bi trebao početi između 14 i 15 sati sati.

Posjetitelji će moći pratiti atraktivne nastupe 134 hrvatska streličara iz 26 klubova – rekla nam je predsjednica Streličarskog kluba Samobor Lana Koller Fundelić. Za domaćina, Streličarski klub Samobor, nastupit će u seniorskoj konkurenciji Igor Kuhar u disciplini zakrivljeni luk te Zlatko Pentek u disciplini goli luk. Među kadetima će se natjecati Samanta Skendrović (goli luk) i Marko Brunović (standardni luk).

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.