U subotu i nedjelju 24. Memorijal Milić-Hržić-Sučić

28. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.370 Pregleda

24. memorijalni malonogometni turnir Milić-Hržić-Sučić, u sjećanje na ratne heroje Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića, koji su u Domovinskom ratu hrabro položili svoje živote za Hrvatsku, i ove godine, u subotu i nedjelju, 30. i 31. srpnja, organizira Mjesni odbor Velika Rakovica.

Od ove godine turnir postaje okupljalište seniorskih malonogometnih momčadi samoborskih mjesnih odbora i gradskih četvrti, a pravo igranja na turniru imaju sastavi koje čine isključivo mještani pojedinih mjesnih odbora ili gradskih četvrti, bez obzira na dob igrača. Prema iskazanom interesu, očekuje se sudjelovanje 16 takvih ekipa.

Izvlačenje parova bit će sutra u 21 sat, a sve informacije o prijavama i pravilima mogu se dobiti na broj mobitela 091 365 44 54.

Uz seniore, Memorijal Milić-Hržić-Sučić tradicionalno će, na pozivnom veteranskom turniru, okupiti 4 veteranske momčadi.

Za sve sudionike Memorijala osigurane su nagrade.

Organizacijski odbor poziva sve mještane Velike Rakovice, Slava Gore, Kladja, Male Rakovice, kao i sve mještane samoborskog kraja, da 30. i 31. srpnja dođu na Sportski centar Srećko Hržić u Veliku Rakovicu i svojom nazočnošću, bodrenjem ekipa te druženjem s prijateljima uveličaju Memorijal Milić-Hržić-Sučić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.