Uspješna akcija prikupljanja krvi u Bestovju

27. srpnja 2016.
Komentari isključeni
795 Pregleda

Dobrovoljnom davanju krvi jučer je u Bestovju pristupilo 65 darivatelja, a nakon odbijanja njih osmero (iz zdravstvenih razloga), krv je uzeta od 57 odazvanih. Prvi put su krv dale Štefica Dejanović i Koraljka Radović, peti put Zvonko Galušić, Branko Jakopač, Vedrana Šincek Bašić i Vesna Širanović. Ovakvoj akciji po 15. su put pristupili Dražen Košarač te Darko Neubauer. Za Josipa Duvančića i Alena Šarića ovo je bila 20. akcija. Hrvoje Komerički je svoju krv dosad darovao 30 puta, a Ivan Košarač 40. Po 70. put to je učinio Marko Špelić, a za Franju Bišćana ova je akcija bila 75. po redu.

3 (1024 x 768)

Prikupljanje krvi, uz pomoć Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, organiziralo je Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika.

Tekst i fotografije: Marijan Habljak

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.