Sinoćnje nevrijeme uzrokovalo manje štete na prometnicama

25. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.113 Pregleda

Nevrijeme koje je noćas zahvatilo i samoborsko područje, uzrokovalo je manje štete na prometnicama. Najveća šteta i ovoga puta nastala je na mostu kod naselja Kršlini, a Grad Samobor ovaj će problem riješiti izgradnjom novog mosta, za koji je natječajni postupak upravo u tijeku. Sinoć je ovdje došlo do izlijevanja vode u visini od 70 centimetara. Voda je nosila drveće i granje po cesti, a radnici Komunalca izašli su na teren i saniraju štetu, dok je most prohodan za promet.

Most na Breganici prema Noršić Selu, unatoč vremenskim neprilikama, također je prohodan, a radi se i na sanaciji odrona u Koretićima. Radnici Komunalca rade i na uklanjanju kamenja i granja s ceste na prometnici Grdanjci – Stojdraga – Budinjak, a do kraja dana sanirat će se i odron na prometnici u Kostanjevcu Podvrškom koji trenutno onemogućuje prometovanje. Danas će biti saniran i odron u Noršić Selu, u odvojku Bašić Breg.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.