Privlačanje proizvodnih djelatnosti u Gospodarsku zonu Bobovica 2

25. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.626 Pregleda

Javnom izlaganju Prijedloga odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone Bobovica 2 u Samoboru, danas poslijepodne nitko se nije odazvao. No, javna rasprava o tom planskom dokumentu potrajat će do 9. kolovoza, pa se do njezina kraja pozivaju se zainteresirane osobe da svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog Odluke upišu u Knjigu primjedbi na javnom uvidu ili dostave poštom na adresu nositelja izrade, a to je Upravni odjel za razvoj grada, Trg kralja Tomislava 5, Samobor.

2 (1024 x 765)

-S obzirom na to da Grad Samobor nema posebnu zonu baš za razvoj proizvodnih djelatnosti, ovim se planskim uređenjem predviđa pretvaranje područja u vlasništvu države u jednu takvu zonu – kaže zamjenik gradonačelnika Željko Stanec. Dodaje da postoji dosta upita potencijalnih investitora koji bi željeli ulagati u Grad Samobor isključivo preko proizvodne djelatnosti. Ovdje je riječ o 22 hektara zemljišta što je za 6 hektara više u odnosu na područje nekadašnje samoborske vojarne. U blizini tog zemljišta je i sva komunalna infrastruktura.     

3 (1024 x 765)

Prijedlog Odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone Bobovica 2 izložen je na javni uvid svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka, osim u dane blagdana, između 8 i 16 sati u zgradi Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5.

4 (1024 x 765)


Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.