Na startu novog prvenstva Samobor gostuje kod Vrapča

21. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.724 Pregleda

Novo prvenstvo nogometaša Treće hrvatske lige – zapad, u kojoj se natječu i igrači Samobora, starta za nešto više od mjesec dana. Tako je jučer odlučeno na Plenumu klubova ovog stupnja natjecanja, održanom u Gorici Lipičkoj u Karlovačkoj županiji. Momčad Samobora, koja je prošlo prvenstvo okončala na odličnom, 4. mjestu na ljestvici, u prvom će kolu, 27. kolovoza, u goste Vrapču, a u drugom kolu, 3. rujna, zaigrat će kod kuće protiv Dugog Sela.

Liga i dalje broji 16 klubova, a umjesto prvaka Novigrada, koji se plasirao u viši stupanj natjecanja, Rijeke II koja je iz njega istupila i Španskog koji je ispao iz lige, novi trećeligaši su zagrebačka Kustošija i Jadran iz Poreča, koji su, kao dojučerašnji četvrtoligaši, izborili viši rang, te sisačka Segesta, koja je napustila drugoligaško društvo.

Od sportskog direktora NK Samobora Nikole Tomića doznajemo da pripreme seniora za novu sezonu počinju u subotu, 23. srpnja u 18 sati, kad je zakazana prva prozivka na samoborskom stadionu.

Juniori i kadeti s pripremama su krenuli već u ponedjeljak, 18. srpnja, dok će ostale selekcije Škole nogometa NK Samobora s radom otpočeti 1. kolovoza.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.