Traže se žive tipke klavijatura

20. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.219 Pregleda

Samoborska glazbena jesen traži 60 volontera koji žele sudjelovati u snimanju “živih klavijatura”. Priča je prilično jednostavna. Treba odglumiti tipku klavira, crnu ili bijelu. Traži se 35 bijelih i 25 bijelih tipki i sve što treba je da se kandidat ili kandidatkinja odjene u duge hlače, majicu dugih rukava, čarape i cipele, potpuno u crnu ili bijelu boju. Na dvosatno snimanje, koje je najavljeno za petak, 22. srpnja, u 17 sati i 30 minuta, treba doći do kapele svete Ane na Anindol.

Prije toga treba se prijaviti na 091 28 28 930 ili e-mail: sonja.zalac@portfolio.hr.

Iza objektiva će biti Romano Grozić, fotograf koji je karijeru izgradio u Milanu, radeći za velike tvrtke kao što su Audi, Illy caffe, Sergio Tacchini, Stefanel i Pikenz, a posljednjih godina nagrađivan je za umjetničke fotografije poznatih glazbenika kao što su Zagrebački solisti, sudionici Samoborske glazbene jeseni, Martina Filjak, Ivan Repušić i drugi.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.