Mali sportski razgovori o nogometu, karateu i biciklizmu

20. srpnja 2016.
Komentari isključeni
815 Pregleda

I ovaj tjedan pripremili smo vam sadržajno bogat Športofon, pa smo u emisiji najprije ugostili samoborskog nogometnog internacionalca Ivana Puškarića koji nastupa za novog slovenskog drugoligaša, Brežice 1919.

Nakon toga nam je naša proslavljena karatašica Ana Lenard objasnila kako je na Europskim univerzitetskim igrama u Zagrebu došla do još jednog zlata te kakvi su joj dojmovi s ovih igara.

Tajnik Nogometnog kluba Sava iz Strmca Darko Povrženić detaljno nam je ispričao kako se Strmčani pripremaju za novi, viši rang natjecanja, Međužupanijsku ligu – središte.

Serijal razgovora u Športofonu nastavili smo s nacionalnim prvakom u Cross Countryju, biciklistom Filipom Turkom, članom Biciklističkog kluba Šišmiš, koji je ovu titulu osvojio po sedmi put.

Emisiju smo završili na malonogometnom travnjaku u Domaslovcu odakle nam se javio predsjednik Organizacijskog odbora domaslovečkog turnira Branko Kožarec i osvrnuo na 13. po redu susret malonogometnih družina u popularnoj Dodo Areni.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.